top of page

Hranice dechu: ženský retreat (2.-4.8.2024)

Léto je obdobím hojnosti, zrání a úrody. Zažíváme obrovský příval energie a světla. Máme naplánovanou spoustu skvělých zážitků a dobrodružství. Umíme se také na chvilku zastavit a nadechnout? Pojeď s námi na víkend prožít si hranice svého dechu ve společnosti inspirativních žen.


Udělej si čas sama na sebe, zastav se uprostřed léta a připomeň si, jak je důležité mít sebe na prvním místě. Co všechno jsi v tomto roce zažila a jaké plány mají ještě spatřit světlo světa? Jsou tvoje cíle reálné? Jsou tvoje nápady bláznivé? Umíš si nastavit hranice tak, abys měla dostatek energie na to, co je pro tebe v životě důležité? Nacházíš prostor pro sebe a své potřeby? Víš jak odpočívat a vytvářet si příležitosti pro nadechnutí? Pohybuješ se v souladu s tempem svého dechu, nebo se přizpůsobuješ rychlosti druhých? Umíš říkat ne?


Co můžeš očekávat?

  • Sdílení v bezpečném prostředí poradního kruhu, kdy se budeme zabývat tématem hranic.

  • Somatická cvičení, při kterých se napojíme na svůj dech a hlas.

  • Blok, ve kterém se metodou skupinového koučinku naučíme říkat “ne”.

  • Nesmí chybět taneční meditace, díky níž se napojíme na své tělo a prožijeme naplno radost z přirozeného pohybu.

  • Dopřejeme si také dokonalý smyslový zážitek v podobě kakaové ceremonie.

  • Těšte se na tvoření, při kterém si pustíme naší kreativitu na špacír.

  • A jelikož tématem setkání bude také opečovávání sebe sama, čeká nás wellness v podobě sauny, která je přímo na pozemku.

  • Během celého víkendu si budeme dopřávat výborné vegetariánské jídlo od kuchařek z místní komunity.


O průvodkyních:

Katka se věnuje osobnímu rozvoji profesně i ve volném čase. Žije pohybem, a tak si na jejích workshopech vyzkoušíte práci s tělem, kontaktem a prostorem. Jako facilitátorka čerpá především z přístupů expresivní arteterapie a embodimentu. Věří v sílu vztahů a komunity a také v to, že změna potřebuje svůj čas a začíná krokem, ke kterému je potřeba vůle a odvaha.


Marta je přesvědčená o tom, že aby mohl člověk zářit pro druhé, potřebuje nejprve nalézt vnitřní klid a harmonii. To hledaní, nalézání a opětovné ztrácení je právě tou sebe zkušeností, která nás posouvá dál. Ráda používá posvátného prostředí poradního kruhu, východiskem pro vlastní práci je pro ni šamanismus. Prošla ročním výcvikem Škola ženských rituálů Barbory Zemanové.


Cena

Program, ubytování ve dvoulůžkových pokojích, plnou penzi (domácí vegetariánská strava včetně ovoce a pochutin k zakousnutí v průběhu dne, káva a čaj), zapůjčení jógamatek, podsedáků a dek, veškeré materiály k tvoření.

  • Early birds při zaplacení do 31. května: 6.500 Kč (7.000 za jednolůžkový pokoj)

  • Cena od 1. června: 7.500 Kč (8.000 za jednolůžkový pokoj)


Pro přihlášení napiš zprávu přímo Katce nebo Martě. V případě, že je neznáš osobně, pošli email na marta.pichova@seznam.cz s pár řádky o sobě a jak ses o retreatu dozvěděla.


bottom of page