top of page

Zdroje v májové energii (3.-5.5.)

Srdečně Vás zveme na jógový víkend, který je zaměřený na ZDROJE V MÁJOVÉ ENERGII.

Květen je časem lásky a my věnujeme jeho esenci laskavé a smysluplné péči sobě samým. Půjdeme především přes fyzické tělo. Naše tělo je božský chrám, díky němuž můžeme žít, prožívat a užívat všechny dary života.

Jak to bude prakticky vypadat a na co se můžete těšit?

  • opečujeme především fyzické tělo

  • 2x denně jóga s aspektem na rozproudění energie

  • vedená relaxace pro hluboké uvolněné a lehkou hlavou

  • pohyb & odpočinek dle chuti, nálady a kondice

  • hýčkání formou masáží, koupele v jezírku, sauna

  • procházky v malebné přírodě v podpůrné energii jara

  • povídání jak odlehčit organismu a podpořit ho v tvorbě nové energie – stravou, vhodným pohybem, spánkem a sebepéčí prověřenou moudrostí ájurvédy

  • nádherné prostředí Stodoly JAMKY, obklopené brdskými lesy

  • útulný interiér nejen pro cvičení s ojedinělým výhledem do krajiny

  • podkrovní spaní v převážně 2-lůžkových pokojíčcích

  • lahodná vegetariánská strava z kuchyně Kačky Sosnovcové.


PRŮVODKYNĚ:


Alena Miklušová

Jsem žena, dobrodružná duše se srdcem na dlani, cestovatelka. Žiji velmi aktivním životem, ráda se učím, poznávám a sdílím nové věci. Každý den hledám rovnováhu pro svůj rodinný, osobní a pracovní život. Vím, jak je důležité být ve svém těle a cítit se skvěle.

Jsem jogínka a ájurvédská terapeutka, masérka s holistickým vnímáním. Díky józe jsem se dostala k hlubšímu studiu ájurvédy a toto propojení mi přineslo odpovědi nejen na mé dlouholeté zdravotní obtíže. Díky tomu úspěšně pomáhám i mým klientům.

Během studia v Indii, na FTVS – Jógová terapie a v Hlavici – Jóga v širších souvislostech jsem každodenní praxí jógy a ájurvédy začala objevovat hlubší souvislosti její praktické, logické a léčivé síly. Učarovaly mi natolik, že se jim plně věnuji na profesní úrovni v oblasti pohybu, výživy a psychohygieny. Fascinuje mě pravdivost, nadčasovost a laskavost rozvíjet náš osobní potenciál, pokud to sami sobě dovolíme.


Žaneta Nováková

K józe jsem se dostala přes vážnou nemoc své dcery. Potřebovala jsem posílit oslabené tělo a uklidnit mysl, najít odpovědi na některé otázky. Nejdříve mi bylo oporou cvičení sestava 5 Tibeťanů a brzy poté samotná jóga. Filosofie, která je teď součástí mého každodenního života, která mě přivedla k radosti, lepšímu vnímání sebe sama, posílení a pružnosti těla a mysli, naučila hloubce a využití našeho velkého daru, dechu. A protože vím z vlastní zkušenosti, že to vše skvěle funguje, rozhodla jsem jít lektorskou cestou a předávat tento poklad dál.

Mou specializací je Hatha joga, které se věnuji již 11 let. Vedu lekce jógy v radosti a s úsměvem, jemné i dynamické, různě zaměřené, pro začátečníky i pokročilé. Prostě Happy Yoga a Happy Studio, studio v Králové Dvoře, které jsem založila a nyní jsem spolumajitelkou. Jsem též lektorkou dětské jógy a Jin jógy. Často využívám a propojuji lekce s přírodními zákonitostmi, znalostmi z oblasti TČM, Ajurvedy, Cchikungu. Jsem vášnivá cestovatelka. Svobodné cestování mě prověřuje, zda jsem opravdu pružná ve všech směrech. Své klienty učím, aby poznání z jógové podložky si přenesli do života.


KDE

Stodola Jamky (Leletice 41, 262 42 Hvožďany), je na krásném a klidném místě. Je součástí osobního projektu manželů Zuzky a Petra Lavičkových - žít v souladu se sebou a přírodou, s přirozenými cykly. Pěstují si své potraviny, obnovují biodiverzitu v krajině, zadržují vodu, komunikují s půdou, nachází velkou svobodu a také velkou zodpovědnost. Centrum Jamky je zrekonstruovaná stodola a multifunkční prostor. Je umístěna v ukázkové přírodní zahradě Jamky, ve volné krajině s otevřeným nebem, navazuje na ni sad a louka. Ke stodole patří kromě přírodní zahrady, sadu a louky také přírodní koupací jezírko a sauna. V bezprostřední blízkosti jsou rybníky, potok a také velké ohniště. Pro konkrétní představu můžete nahlédnout přes tyto stránky: https://www.zuzanalavickova.com/centrum-jamky

CENA 4900 Kč


REZERVACE na alimiklus@gmail.com

Místo je rezervováno zaplacením zálohy 2500 Kč nebo celé částky na číslo účtu 191729055/0300. Do poznámky uveďte VÍKEND Jamky + Vaše jméno.

bottom of page